Wat doe jij op 5 mei?

Hang de vlag uit!
Op 5 mei mag de nationale vlag (zonder wimpel) van zonsopkomst tot zonsondergang in top. We hopen dat iedereen in Nederland de hele dag de vlag laat wapperen.

Rondrit militaire voertuigen
09.00 uur – 13.30 uur – Raadhuisplein
Op 5 mei is het voor jeugd en jongeren mogelijk om een rondrit met een oud militair voertuig te maken. Vanaf de vertrek locatie kunnen telkens een aantal jongeren meerijden. Hele kleine kinderen moeten begeleid worden door een volwassenen. Om het instappen veilig te laten verlopen word er met dranghekken een in/uitstapvak gemaakt.

Stoepkrijtwedstrijd & springkussen
11.00 uur – 13.30 uur – Centrum
Op het Kerkplein staat een leuk springkussen waarop de jongsten heerlijk kunnen springen. Op het Raadhuisplein kun je een prachtig straatkunstwerk maken met stoepkrijt. 

55+Bevrijdingsbingo op 5 mei
Bent u 55 of ouder en heeft u zin in een gezellige middag met kans op mooie prijzen? Dan bent u zoals ieder jaar op 5 mei van harte welkom op de 55+Bevrijdingsbingo in Gebouw de Krocht.

Ook dit jaar wordt deze bingo georganiseerd door Stichting Viering Nationale Feestdagen Zandvoort in samenwerking met De Seniorenvereniging Zandvoort.

Een team van enthousiaste vrijwilligers heeft weer leuke prijzen gekocht en natuurlijk ontbreken een drankje en een hapje niet op deze middag. Voor iedereen is er een prijs en er wordt ook een loterij georganiseerd door de Seniorenvereniging Zandvoort.

Let op: Toegangskaart dit jaar telefonisch reserveren
Op donderdag 28 april en vrijdag 29 april kunt u tussen 09.00 uur een 11.00 uur bellen met nummer: 023-5718205 

U kunt dan maximaal 2 toegangskaarten per persoon reserveren. Tevens is er een beperkt aantal kaarten en helaas geldt hier vol is vol, dus u moet er snel bij zijn.

Om het nog leuker en makkelijker te maken rijdt speciaal voor deze Bingomiddag de belbus. U kunt zich, als u een toegangskaart heeft, opgeven voor de belbus vanaf 28 april aan de balie bij Pluspunt of telefonisch via 023-5717373. U moet er wel bij vermelden dat het om de bingomiddag in De Krocht gaat.

Wij hopen u te mogen verwelkomen tijdens de Bingomiddag op 5 mei om 13.30 uur in Gebouw de Krocht. De zaal gaat om 13.00 open.