06.18 uur – Heel Zandvoort rood/wit/blauw & oranje!
Hang vanaf zonsopgang in heel Zandvoort de vlag en wimpel uit voor de Koning en voor elkaar. Misschien heb je nog oranje vlaggenlijnen of leuke andere accessoires? Breng je huis dan in ‘Oranje stemming’.

Rommelmarkt
Op Koningsdag beginnen we natuurlijk vanaf ‘heel vroeg’ tot 14.00 uur met de traditionele Rommelmarkt. De vrijmarkt begint vanaf het Raadhuisplein en loopt via de Louis Davidsstraat naar het Louis Davidsplein, waar dit jaar wederom de kramen staan.

Demonstratie O.S.S.
09.30 uur – 10.15 uur, Raadhuisplein
De jeugd van de Gymnastiekvereniging O.S.S. zal op Koningsdag een mooie demonstratie geven.

De mooiste Koning of Koningin
10.00 uur – 10.30 uur Raadhuisplein
Wie wint er dit jaar de prijs voor mooiste Koning of Koningin? Laat je bewonderen tussen 10.00 uur en 10.30 uur bij het muziekpaviljoen op het Raadhuisplein en wie weet hoor jij je naam wel tijdens de officiële opening en mag je een prijs op komen halen op het bordes.

Officiële opening
10.30 uur – 11.00 uur, Raadhuisplein
De officiële opening van Koningsdag 2024 in Zandvoort start om 10.30 uur op het Raadhuisplein. Met medewerking van de Wapenzangers van Zandvoort zullen we gezamenlijk het Wilhelmus zingen en de vlag hijsen, waarna burgemeester Moolenburgh de dag officieel zal openen.

Demonstratie The Dance Academy Zandvoort
11.10 uur – 11.45 uur, Raadhuisplein
Aansluitend geeft The Dance Academy Zandvoort een uitgebreide demonstratie op het Raadhuisplein. Het optreden begint direct na de officiële opening.

Demonstratie Dj school beats at the beach
11.45 uur – 13.30 uur
Nieuw dit jaar! De kinderen van Dj school beats at the beach geven onder leiding van Maxime IJgosse een demonstratie van wat ze allemaal geleerd hebben. Zeker de moeite om even te komen kijken/luisten en een dansje te maken want er komen veel genres aan bod. Voor ieder wat wils dus!

Kinderspelen (jeugd van 2 t/m 15 jr)
12.00 uur – 16.00 uur, Gasthuisplein, Swaluëstraat
De kinderspelen voor de kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 15 jaar, vinden dit jaar van 12.00 uur tot 16.00 uur plaats op het Gasthuisplein en in de
Swaluëstraat. Kinderen kunnen zich vanaf 11.30 uur inschrijven bij de inschrijftafel voor het Zandvoorts Museum. Natuurlijk is de deelname aan de spelen gratis.

Muziek bij de horeca
Vanaf 15.00 uur, centrum
Bij diverse horecagelegenheden zal er een gezellig feestje worden gemaakt.