Vossenjacht: 10.00 uur, Kerkplein

Vanaf 10.00 uur start op het Kerkplein een spannende Vossenjacht door het centrum van Zandvoort.
Zoek alle verklede ‘vossen’ en verzamel alle letters om het geheime woord te raden.

Deelname is voor iedereen gratis, maar ben je onder de 6 jaar dan moet je wel begeleid worden door een volwassene. Voor de kleinsten staat er op het Kerkplein ook een leuk springkussen.

De vossenjacht duurt van 10.00 uur – 12.00 uur, starten kan tot 11.30 uur vanaf het Kerkplein

Rondrit militair voertuig: 11.00 – 13.30 uur, Raadhuisplein

Kinderen t/m 14 kunnen dit jaar na deelname aan de Vossenjacht een rondje meerijden in een echt militair voertuig!
Een aantal enthousiaste dorpsgenoten, dat zich bezighoudt met het restaureren van oude militaire voertuigen, staat tussen 11.00 uur en 13.30 uur klaar op het Raadhuisplein om met de kinderen een rondje door het dorp te rijden.
Kinderen t/m 6 jaar kunnen alleen mee onder begeleiding van een volwassene. Mocht je iets te oud zijn voor de Vossenjacht maar wil je wel een rondje mee, meld je dan even bij de inschrijftafel op het Kerkplein.

Het meerijden is wel altijd voor eigen risico. Bij slecht weer kunnen de ritjes helaas niet doorgaan.

55+ Bevrijdingsbingo: 13.30 – 16.30 uur, gebouw De Krocht

Ook dit jaar organiseren we de bingo in samenwerking met De Seniorenvereniging Zandvoort, zoals altijd met een drankje en borrelhapje.
Een gratis toegangskaart (maximaal 2 per persoon) kunt u vanaf 30 april gratis afhalen bij Bruna en  stichting Pluspunt.
De Belbus rijdt die dag ook gratis voor de Bingo. Hiervoor kunt u zich vanaf 3o april aanmelden op telefoonnummer: 023 5717373